Advertise on ChoralNet 
ChoralNet logo
The mission of the ACDA is to inspire excellence in choral music through education, performance, composition, and advocacy.

Polen ruil 2013/2014

Location: Poland
Voicing: Mixed
Beste muziek vrienden,
 
Ik ben dirigent van een middelbare schoolkoor, genaamd ‘Choir Kopernik from the Third Secondary School in Kalisz’. Onze studenten zijn 16-20 jaar oud, de koorstemmen zijn gemengd.
 
We zijn geïnteresseerd om samen met uw koor te zingen. Wij willen u graag uitnodigen om naar Kalisz in Polen te komen, wanneer u maar wilt. Welke maanden zijn het meest geschikt voor u om te komen? (Neem alstublieft contact op) 
 
Deze manier van uitwisseling hebben wij vorig jaar ook met Italië en Duitsland gedaan. Het was echt een geweldige ervaring! Wij kunnen u van onderdak voorzien bij onze studenten thuis. Ook zorgen wij voor maaltijden en toeristische attracties. Gedurende uw verblijf zouden wij graag met u een aantal concerten willen geven in onze stad. We willen ook graag weten of het mogelijk is om in een soortgelijke omstandigheden bij u te komen. Het gaat om meer dan 50 personen.
 
Wij zijn een koor dat 12 jaar geleden tot stand is gekomen. Wij nemen deel aan diverse wedstrijden en strijden dan om de beste plaatsen. We zingen klassieke, religieuze (waaronder gospel) en populaire muziek. We doen veel aan concerten, dus het samen zingen is voor ons geen probleem. We kijken ernaar uit om van u te horen.
 
Henryka Iglewska-Mocek, de dirigent van ‘Kopernik choir’
 
NB: Dit is alleen bedoeld voor EUROPESE koren!
  • Normally announcements aren't meant to be replied to, but if you need to contact the author, click on the icon next to the author's name above.